• Datum: 20 juni
  • Prijs: € 22,50 één baby met twee begeleiders
  • Tijd: 10.00, 11.00 en 14.00 uur
  • Locatie: Nationale Toneel Gebouw
  • Componist(en): Maja Solveig Kjelstrup Ratkje
  • Artiesten: Hanne Dieserud en Hanna Gjermundrød

Alle babyvoorstellingen van Festival Classique zijn inmiddels geweest. Benieuwd hoe het was? Lees hier het verslag. 

Deze voorstelling voor de allerjongste muziekondekkertjes en hun ouders vindt plaats in een knusse tent, even weg van de drukte. Eenmaal genesteld word je ondergedompeld in een fabelachtige onderwaterwereld.

Dit is het rijk van eigenaardige muzikale diepzeebewoners zoals de Zeepaardharp, de Glasharpkwallen en het Doedelzakwezen. Wie deze wezens zijn, of wat ze hier precies doen, dat doet er eigenlijk niet toe. Er zit geen plot in de voorstelling waardoor kinderen én volwassenen op dezelfde voet de voorstelling ondergaan. We deinen mee van moment tot moment, waarin humor, spanning en ontspanning elkaar opvolgen. De voorstelling is dus een hele intuïtieve, muzikale ervaring. Componiste Maja Ratkje schreef muziek waarin instrumenten, zang, spraak en achtergrondgeluiden zich tot een wonderlijk landschap van geluid vormen dat zich versmelt met de acteurs, de omgeving en het publiek. Na de voorstelling is er tijd om zelf op ontdekking te gaan in deze tingelende, knisperende, betoverende onderwaterwereld.

Eén ticket geeft toegang voor één baby met twee begeleiders. De voorstelling is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 - 2 jaar.

 

Proef & Beleef workshops         

Wil je weten wat gezonde voeding betekent voor je kleine? Snelle tips voor een biologisch maaltijdje en top-tussendoortjes? Horen hoe je kleine sterk, energiek en gezond kan opgroeien? Je leert het tijdens de proef & beleef Babycooking workshops verzorgd door BabyBeGood met de biologische ingrediënten van Ekoplaza.Na het babyconcert kun je met je kindje gratis deelnemen aan de Proef & Beleef Workshop. De workshop vindt plaats in de foyer van het Nationaal Toneel en duurt 20 minuten. 

BabyBeGoodies

Speciaal voor de bezoekers van de babyconcerten en  de workshop maken staat een tas met BabyBeGoodies klaar gevuld met bonnen (met o.a. samples van NAIF).

Co-producenten: The Norwegian Opera & Ballett, The Norwegian Touring Theatre
Ondersteund door: Arts Council Norway, NOTAM (Norwegian Center for Technology in Music and the Arts), FFUK (fund for performing artists, Norway), FFLB (the audiovisual fund, Norway).
Mede mogelijk gemaakt door: Arts Council Norway en Norwegian Ministry of Foreign Affairs.

 

De kaartverkoop start vandaag om 12.00 uur.


Terug naar het overzicht

Programma: Babyconcerten met gratis workshop