Fast College La Traviata

In samenwerking met de Vrije Academie

Wil jij meer weten over de opera La Traviata zodat je het verhaal en de muziek beter kunt volgen tijdens de strandopera? Kom dan naar dit Fast College van de Vrije Academie waarin je in een notendop alle ins en outs van deze geweldige opera te weten komt!

Muziekwetenschapper Jurgen van den Hout verzorgt dit Fast College. Hij vertelt je meer over Italiaans meest geliefde operacomponist: Giuseppe Verdi en diens opera La Traviata. Je hoort over het schrijnende liefdesverhaal tussen Violette en Alfredo. Verdi zet alles op alles om de gemoedstoestanden van deze twee geliefden hoorbaar en voelbaar te maken. Natuurlijk gaat Jurgen ook dieper in op het levensverhaal van Verdi, zijn bekende andere werken en de tijd waarin het meeste werk is gecomponeerd.

De Vrije Academie is al sinds 1990 het grootste landelijke onderwijsinstituut voor kunst & cultuur en maakt culturele kennis voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk. Met een groot team van professionele sprekers maakt de Vrije Academie het mogelijk om op een gedegen, plezierige manier met kunst & cultuur kennis te maken.

Tickets

Het ticket is inclusief een drankje voor of na de strandopera La Traviata.
Tickets voor het Fast College La Traviata zijn alleen te koop in combinatie met tickets voor de strandopera La Traviata.
Wil je naar meerdere voorstellingen? Rond eerst jouw betaling af in onderstaande ticketshop, ga daarna terug naar het programma en betaal de andere voorstelling(en) van jouw keuze.