Programma

Laat je kinderen op het strand genieten van een spannende interactieve voorstelling in de vorm van een echte speeltuin, begeleid door live muziek van ‘But What About’. In Just Press Play kom je er al spelend achter dat elk object een reactie heeft in de muziek. Iedereen vanaf 3 jaar ervaart hier de kracht van muziek. Stuur de musici aan, alsof je een dirigent of componist bent!

Het concept van Just Press Play is door Jannelieke Schmidt ontwikkeld en samen met But What About uitgewerkt. Het initiatief is tot stand gekomen met hulp van Windows of Opportunity. But What About is een modern muziektrio uit Den Haag, met modern in de breedste zin van het woord. Zij halen hun inspiratie overal vandaan: klassieke muziek, pop, jazz, wereldmuziek, andere kunst disciplines maar bovenal de connecties met mensen.

Tip: bezoek na Just Press Play de gratis Instrumentenspeeltuin.

Tickets

Steun ons

Een bruisend festival als Festival Classique kan niet georganiseerd worden zonder de steun van ons publiek, partners en sponsoren. Wil je blijven genieten van Festival Classique en zie je het festival de komende jaren graag terug in Scheveningen? Help ons de komende edities te realiseren! Wij waarderen iedere vorm van steun voor Festival Classique. 

  • Mooi weer is niet gegarandeerd, dus neem je poncho mee!
  • Festival Classique is toegankelijk voor mindervaliden. Stuur ons een mail voor meer informatie en/of het boeken van een rolstoelplaats.

Naar overzicht programma