Programma

Klassiek voor iedereen en overal! Dat is ons motto, dus ook met een biertje of wijntje bij het kampvuur. Klassieke roots vinden we terug in heel veel muziekstijlen zoals jazz en wereldmuziek. Geniet met elkaar van muziek in de avondzon op het strand bij een knetterend kampvuur. Wees welkom bij de perfecte afsluiting van een festivaldag met op het programma Myrthe van de Weetering & friends play original compositions.

Myrthe van de Weetering kent geen grenzen als het om muziek gaat. Ze speelt net zo makkelijk klassiek als jazz en pop en is niet alleen violiste maar ook componiste en producer. Van de Weetering volgde haar studies aan de opleiding Muziek & Technologie van de HKU en nam ook lessen jazz-viool en jazz-contrabas aan het Utrechts Conservatorium. Laat je meevoeren door muziek uit alle windstreken en bewerkingen van klassieke muziek.

Myrthe van de Weetering

Tickets

Steun ons

Een bruisend festival als Festival Classique kan niet georganiseerd worden zonder de steun van ons publiek, partners en sponsoren. Wil je blijven genieten van Festival Classique en zie je het festival de komende jaren graag terug in Scheveningen? Help ons de komende edities te realiseren! Wij waarderen iedere vorm van steun voor Festival Classique. 

  • Mooi weer is niet gegarandeerd, dus neem je poncho mee!
  • Festival Classique is toegankelijk voor mindervaliden. Stuur ons een mail voor meer informatie. Voor het Kampvuurconcert zijn vanwege veiligheid helaas geen rolstoelplaatsen beschikbaar.

Naar overzicht programma