Partners

Festival Classique 2024 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Gemeente Den Haag, Fonds Podiumkunsten, Cultuurfonds, VSBfonds, Visio Foundation, LSBS, KSBS, M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting, Van der Mandele Stichting, Sena Performers Fonds, Stichting Buitengewoon Scheveningen, BKS Parking, Jachthaven Scheveningen-Haven, Museum Beelden aan Zee, De Pier, Evert Snel Piano’s – Vleugels.

Festival Classique dankt alle sponsoren, subsidiënten, fondsen, partners en vrienden voor hun steun en vertrouwen.

Ook sponsor worden van Festival Classique?
Sterke partners uit het bedrijfsleven, de culturele sector en de overheid zijn onontbeerlijk voor de realisatie van het festival. Zakelijk leider Annemarie Goedvolk vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor sponsorschap. Neem contact op met Annemarie Goedvolk.

Culturele ANBI
Festival Classique is door de Belastingdienst aangemerkt als Culturele ANBI. Dit betekent dat giften aan Stichting Festival Classique onder bepaalde voorwaarden fiscale voordelen opleveren. Meer informatie vind je op de site van de Belastingdienst.

Programmapartners
We vinden het heel belangrijk om samen te werken met partners uit de stad. Dit doen we ten eerste omdat we nieuwsgierig zijn naar andere initiatieven en graag nieuwe mensen ontmoeten, maar ook omdat we samen sterker staan dan alleen. Dit kan verschillende vormen aannemen, bijvoorbeeld een uitwisseling van programma’s, een try-out van een productie die wij samen met musici ontworpen hebben of een platform bieden aan nog onbekend jong of oud talent.

Sponsoren en partners

Logo De Pier
Derk Rijpma
Logo Share Impact accountants

Fondsen en subsidiënten

gemeente Den Haag
cultuurschakel
VSB Fonds
Van Rees Klatte logo
Thurkowfonds
Gravin van Bylandt
Hendrik Mullerfonds

Culturele partners

Kalpanarts logo
Logo KC
maris college

Facilitaire Partners

Einstein Design
Da Capo
Peitsman licht en geluid bv
Strukton
Xiringuito