Meer over

VriendenLoterij & Festival Classique

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 juni wordt het strand van Scheveningen omgebouwd tot een festivalterrein waar je met de voeten in het zand kunt genieten van klassieke muziek. Het programma van Festival Classique biedt kwaliteit, verrassing, verbinding en vernieuwing. Enkele hoogtepunten zijn Strandopera Orphée et Eurydice van Gluck, Kate Moores De stijgende zeespiegelXILIIN met Maya Fridman en LudoWic en Einaudi en Glass aan zee door Lavinia Meijer en Iris Hond. Als VriendenLoterij deelnemer kunt u van alles beleven met uw gratis VriendenLoterij VIP-KAART. Zo ontvangt u 20% korting* op alle betaalde concerten binnen Festival Classique.

Strandopera | vr 16 juni
Met de zee als decor, het strand als podium en de natuur als klankuniversum brengen stersolisten en topmusici samen met ruim 100 amateurzangers Strandopera Orphée et Eurydice van Gluck. Voor Festival Classique laat regisseur Nicole Beutler haar licht schijnen over de Franse editie van Glucks opera uit 1774. Arrangeur Marijn van Prooijen maakt een sprankelend nieuw arrangement van de opera die we comprimeren naar een 70 minuten durende speciale stranduitvoering. Geef je oren en ogen de kost met dé theatrale publiekstrekker van Festival Classique. Bestel je tickets met korting onderaan deze pagina. Lees hier meer over de Strandopera.

Einaudi en Glass aan zee met Lavinia Meijer & Iris Hond | za 17 juni
Einaudi en Glass. Hun muziek is als de zee. De neoklassieke stijl die Einaudi siert, laat je ontsnappen uit de drukte en de chaos van ons huidige bestaan. Einaudi neemt je gedachten mee naar een fijne plek, met de natuur als inspiratie. Net zoals de golven, brengt Glass met zijn minimalistische muziek een repeterende en langzaam veranderende beleving. Laat je hypnotiseren door rustgevende klanken boordevol emotie. Festival Classique presenteert je in dit programma de befaamde harpiste Lavinia Meijer en pianiste Iris Hond, beiden uitmuntende uitvoerders van Einaudi en Glass. De bijdrage van Ciconia Consort maakt dit concert aan zee compleet. Bestel je tickets met korting onderaan deze pagina. Lees hier meer.

Kortingscode
Met de kortingscode ‘VriendenLoterij’ ontvangt u op alle betaalde concerten binnen Festival Classique 20% korting*. Ga naar het concert van uw keuze, selecteer tickets en voer de kortingscode ‘VriendenLoterij’ in. Vervolgens wordt de korting verwerkt en ziet u uw nieuwe ticketprijzen. Vergeet niet uw VIP-KAART mee te nemen naar Festival Classique, want uw e-ticket met korting is alleen geldig in combinatie met uw VIP-KAART.

*De korting is alleen geldig op de reguliere kaarttypen en op maximaal 4 kaarten per concert. Met één VIP-KAART koopt u dus maximaal 4 kaarten per concert met korting.