Nieuws

Word vrijwilliger tijdens Festival Classique

Update – Je kunt je niet meer aanmelden, alle vrijwilligersrollen zijn vervuld.

Ben jij op zoek naar een unieke vrijwilligerservaring? Dan hebben wij iets voor jou! Festival Classique zoekt enthousiaste vrijwilligers om te helpen bij het organiseren van het bijzondere muziekfestival aan het strand van Scheveningen. 

Als vrijwilliger bij Festival Classique maak je deel uit van een team van gepassioneerde en betrokken mensen die zich inzetten om een geweldig festival neer te zetten. Je ontmoet veel nieuwe mensen en maakt deel uit van een unieke ervaring. Lees hier meer over Festival Classique en bekijk hier het programma.

Wat doe je als vrijwilliger bij Festival Classique?
Als vrijwilliger bij Festival Classique heb je een belangrijke rol. Je helpt mee bij het ontvangen van het publiek en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt op het festivalterrein. Ook kun je helpen bij de verkoop van tickets en geef je informatie over het programma en de locaties, of help je mee met het ombouwen van de podia. Het festival is geopend van 10:00 tot 23:00 uur, wat betekent dat vrijwilligers op verschillende tijdstippen gedurende de dag kunnen worden ingezet. Het is handig flexibel te zijn in je beschikbaarheid. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeuren en beschikbaarheid, zodat je optimaal kunt genieten van het festival en de vrijwilligerservaring.

Wat krijg je ervoor terug?
Als vrijwilliger bij Festival Classique krijg je niet alleen de kans om een mooie ervaring op te doen, maar ook om nieuwe vrienden te maken en je netwerk uit te breiden. Daarnaast bieden wij onze vrijwilligers:

  • Gratis toegang tot elk concert/voorstelling waarvoor je werkzaamheden verricht;
  • De mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en je CV te verrijken;
  • Een uniek Festival Classique T-shirt om in te werken.

Wie kan vrijwilliger worden bij Festival Classique?
Iedereen die ouder is dan 18 jaar en affiniteit heeft met muziek, theater of cultuur, kan vrijwilliger worden. Ervaring is niet vereist. Uiteraard verwachten we een enthousiaste en betrokken houding en dat je bereid bent om de handen uit de mouwen te steken.

Hoe aan te melden?
Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij Festival Classique? Meld je dan nu aan via onderstaand formulier. Na jouw aanmelding, nemen wij contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We plannen een vrijwilligersbijeenkomst voorafgaand aan het festival, om alvast kennis te maken met elkaar en informatie uit te wisselen. Zonder jullie geen Festival Classique! 

Vragen?
Al jouw vragen omtrent het worden van een vrijwilliger voor Festival Classique vernemen we graag via festival@festivalclassique.nl.