Programma-archief

In de zee concert Beth en Flo

Deze concerten vinden plaats in het zand en zijn daarom niet toegankelijk voor mindervaliden.

Beth & Flo
Met vier handen op één piano en de voeten in het zand laten Beth & Flo de zee zinderen. Virtuoos, muzikaal en perfect op elkaar ingespeeld. Ervaar het in dit Bij de zee concert.

Beth & Flo zijn twee klassiek geschoolde pianistes, die een brug slaan tussen de concertzaal, het theater en nu zelfs de zee. Klassieke muziek op hoog niveau gecombineerd met sprankelende liedjes, fysiek theater en een flinke dosis humor!

De pianistes, die beiden studeerden aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag, staan erom bekend de grenzen van het klassieke concert te verleggen. In oktober 2020 stonden ze in de Finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De jury omschreef hen als “een veelbelovend cabaretduo dat klassieke muziek knap weet te combineren met prachtige scènes”. Naast de concerten die zij geven, toeren ze met hun cabaretvoorstelling Niet wat je denkt (natuurlijk bomvol klassieke muziek) door de theaters.

Spel Elsbet Remijn & Claudette Verhulst

Tickets

Het ticket is inclusief een drankje voor of na de voorstelling.
Wil je naar meerdere voorstellingen? Rond eerst jouw betaling af in onderstaande ticketshop, ga daarna terug naar het programma en betaal de andere voorstelling(en) van jouw keuze.
Kinderen t/m 12 jaar, CJP of Ooievaarspas? Koop jouw kortingsticket in de speciale ticketshop.

Tip Maak gebruik van de aantrekkelijk combideal: Bij de zee concert op zaterdag 11 juni en een ritje in het Reuzenrad op de Pier voor slechts €14,25 (i.p.v. €21,50)! Bestel het combiticket in onderstaande ticketshop.