Programma-archief

Alleen staanplaatsen

Hoe gaaf is dit concert: Jungle by Night en het Matangi Quartet! Deze topinstrumentalisten en pioniers in hun vakgebied komen samen en slaan een brug tussen de muziek van toen en nu.

Met de voeten in het zand geniet je van het spetterende negenkoppige collectief van blazers en slagwerkers. Al tien jaar lang warmt Jungle by Night de dansvloeren op met ritmes en grooves geïnspireerd door krautrock, dance, jazz en funk. Met zijn unieke sound speelt Jungle by Night voor elk publiek – voor liefhebbers van jazz, dance, pop en nu ook fans van klassiek!

Het Haagse Matangi Quartet is al 20 jaar samen en is niet meer weg te denken van de Nederlandse en internationale podia. Ze laten zich niet in een hokje plaatsen en wagen zich graag aan diverse muziekstijlen en cross-overs. In baanbrekende uitstapjes met uiteenlopende artiesten zoals bijvoorbeeld DJ Kypski en singer-songwriter Tom McRae slaagt het Matangi Quartet erin een nieuw publiek warm te maken voor het strijkkwartet.

Kortom: een perfect fit van twee topensembles! Voetjes van de vloer en geniet van deze geweldige musici aan zee!

De reguliere plaatsen zijn enkel staanplaatsen. Wij stellen 10 rolstoelplaatsen incl. begeleider beschikbaar. Wil je hier gebruik van maken? Stuur ons een mail.

Jungle by Night >>

Tickets

Alleen staanplaatsen!
Het ticket is inclusief een drankje voor of na de voorstelling.
Wil je naar meerdere voorstellingen? Rond eerst jouw betaling af in onderstaande ticketshop, ga daarna terug naar het programma en betaal de andere voorstelling(en) van jouw keuze.
Kinderen t/m 12 jaar, CJP of Ooievaarspas? Koop jouw kortingsticket in de speciale ticketshop.

Overdag Museum Beelden aan Zee en ’s avonds Jungle by Night & Matangi Quartet? Gebruik de combideal!