Programma-archief

Kampvuur met live muziek

Deze concerten vinden plaats in het zand en zijn daarom minder goed toegankelijk voor mindervaliden.

Klassiek voor iedereen! Dat is ons motto, dus ook met een biertje of wijntje bij het kampvuur. Klassieke roots vinden we terug in heel veel muziekstijlen zoals jazz en wereldmuziek. Jonge bands, zangers en nieuwkomers geven wij het podium! Kom kennismaken, geniet met elkaar van muziek in de avondzon op het strand bij een knetterend kampvuur.

Kampvuur met live muziek is de afsluiter van de dag op donderdag, vrijdag en zaterdag. Iedere dag zijn er andere musici en zangers en zijn er andere thema’s. We creëren drie kampvuurplaatsen waarover alle ticketkopers worden verdeeld. Bekijk welk kampvuur bij jou past!

Donderdag 9 juni
Kampvuur Sing Song Along – Zing je klassiekers!
Zing mee met de beroemde klassiekers uit de opera en film! Jan Willem Baljet, bariton/ukelele en Paul van Utrecht op gitaar zingen o.a hits van Mozart en Léhar. En Nicolae Stiuca, accordeon en Nair Gimenez, sopraan nemen je mee in de wereld van Puccini en Bizet. Zing, zing, zing!

Vrijdag 10 juni
Kampvuur Free Style Ballads
Kampvuur ballads, free style. Rustig luisteren en meedeinen met de golven op vloeiende jazz ballads, zangerige woorden in poëzie of kennis maken met de singer song writers van nu? Chill met ons mee bij dit kampvuur aan zee met Roxi Jasper & Suits en Babette Zwinkels.

Kampvuur Freestyle Roxi
Kampvuur Syrie

Zaterdag 11 juni
Kampvuur all around the world
Werelds kampvuur met muziek uit Syrië. We nemen de hitte mee naar het strand van Scheveningen en wanen ons in de muzikale wereld van Syrische musici Anan Alkadamani en Jawa Manla. De kracht van muziek: het verbindt ons, daar is geen taal voor nodig. Ontspan samen, zij aan zij op het strand met deze zwoele muziek. 

Tickets

Wil je naar meerdere voorstellingen? Rond eerst jouw betaling af in onderstaande ticketshop, ga daarna terug naar het programma en betaal de andere voorstelling(en) van jouw keuze.