Programma-archief

Yoga op live muziek

Yoga op live muziek vindt plaats in het zand en is daarom niet toegankelijk voor mindervaliden.

Op zondag 12 juni heb jij de unieke kans een yogaworkshop te volgen óp het strand, áán zee en mét live cellomuziek.

Yogadocente Dewi Lammerding leidt je door een multilevel hatha flow op de muzikale klanken van celliste Annie Tångberg. Deze workshop is geschikt voor alle niveaus waarbij live muziek, de omgeving en de yogaposes je in een diepe staat van flow brengen. Laat je verrassen en meevoeren op het ritme van het moment.

Neem je eigen yogamat mee.

Tickets

Het ticket is inclusief een drankje na de yogasessie.
Wil je naar meerdere voorstellingen? Rond eerst jouw betaling af in onderstaande ticketshop, ga daarna terug naar het programma en betaal de andere voorstelling(en) van jouw keuze.

Dewi Lammerding

Dewi is een voormalig professioneel danser opgeleid aan onder andere het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en Codarts in Rotterdam. Voor Dewi is yoga de manier om de verbinding te maken met je innerlijke wereld. In haar lessen nodigt Dewi je uit om je persoonlijke yoga-pad te ontdekken. Het gaat er niet om om je lichaam in de yoga-poses te brengen, maar de poses zijn slechts een middel om je dieper te verbinden met je lichaam en binnenwereld.

Annie Tångberg
Annie Tångberg is een celliste met roots in Oslo. Na haar studie bij het Koninklijk Conservatorium Den Haag is ze neergestreken in Amsterdam. Annie is een muzikaal omnivoor; naast haar vaste aanstelling bij het Metropole Orkest maakt ze deel uit van het West Side Trio (een elektrisch strijktrio), Metrocelli (een cellokwartet), Odelion –(een jazzgroep) en Vox Sturnus (een vocaal-ensemble).

Improviseren en componeren doet Annie net zo graag als geschreven muziek spelen. Film is een passie.Annie begeleidde vaak stille films in het EYE filmmuseum en schreef ook soms de muziek daarvoor. Ook is ze te horen op de soundtracks van diverse Nederlandse films (meest recent My Best Friend Anne Frank).