Programma

Vanwege het grote succes tijdens Festival Classique 2023, staat Thomas Baggerman Trio deze editie opnieuw op het programma! 

Thomas Baggerman Trio speelt gypsy jazz met invloeden uit bebop, latin, bossa nova, tango, klassieke muziek en eigen werk. Dit alles met een eigentijdse, moderne touch en altijd intens en recht uit het hart gespeeld. 

Uitvoerenden

  • Thomas Baggerman – gitaar 
  • Max Baggerman – gitaar 
  • Jort Terwijn – contrabas 

Over Thomas Baggerman

Thomas Baggerman (1988) wordt internationaal erkend als een van de beste gypsy jazz gitaristen van zijn generatie. Sinds het begin van zijn muzikale carrière rond 2011 heeft hij diverse albums opgenomen en toerde hij door Europa met verschillende groepen, waaronder zijn eigen trio en het kwartet ‘Eva sur Seine’. Hoogtepunten zijn optredens op verschillende jazzfestivals zoals Django in June (USA), Augsburg Django Memorial en een recent concert op het beroemde Django Reinhardt festival ter wereld in Samois sur Seine. 

Muziekcafé

In het multiculturele Muziekcafé treden ’s avonds (inter)nationale artiesten op. Het muziekcafé is gratis toegankelijk.

Locatie Muziekcafé

Het muziekcafé is onderdeel van ons festivalterrein en is gratis toegankelijk. Het festivalterrein bevindt op het strand van Scheveningen ter hoogte van Strandweg 9, Den Haag (tussen strandtent Xiringuito en beachclub Copacabana). Een routebeschrijving vind je hier:
https://www.festivalclassique.nl/bezoek/route/

Meer optredens

Op de vroege vrijdagavond is het Thomas Baggerman Trio onderdeel van het extra programma van Festival Classique. Verschillende acts en concerten zijn gratis te zien rondom het festivalterrein. Om 19:15, 20:00 en 20:30 uur geeft het Thomas Baggerman Trio een kort concert in Holland Casino.

Naar overzicht programma