Nieuws

Vacature Marketing Communicatie Medewerker Festival Classique

LUSTR in Den Haag zoekt een Marketing Communicatie Medewerker Festival Classique voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 30-11-2022

De uitdaging

We bieden jou een inspirerende en dynamische werkplek waarin jij de ruimte krijgt om je expertise te laten zien en ook te groeien. Je maakt onderdeel uit van een ervaren projectteam bestaande uit een artistiek en zakelijk leider en twee producenten, ook is er een marketingstrateeg als adviseur aan het team verbonden.
Met vakkennis, plezier, inventiviteit en flexibiliteit zet jij je ervaring in om Festival Classique zichtbaar te maken en de (potentiële) doelgroepen voor het festivalprogramma te bereiken. Je kunt leren van de ervaring van het festivalteam en jij weet hen op jouw beurt te verrassen met frisse ideeën. Je hebt je eerste stappen als communicatieprofessional gezet en kunt bij ons nu je tanden zetten in de communicatie van een aansprekend Haags publieksfestival. Je werkt met het team toe naar de volgende festivaleditie in juni 2023.

Functie-inhoud

Je zorgt voor de zichtbaarheid van Festival Classique zowel online als fysiek, je zoekt marketingsamenwerkingen op met onze partners, bereikt de doelgroepen van het festival met ons verhaal en programma en bent verantwoordelijk voor de kaartverkoop.

Lees de volledige vacature op de website culturele-vacatures.nl en solliciteer! >>

Nieuws

AFTERMOVIE Festival Classique 2022

Nieuws

Programmaboekje 2022

Het team van Festival Classique kan niet wachten tot we van start gaan op donderdag 9 juni 2022! Om je al helemaal in festivalsferen te krijgen, hebben wij een online programmaboekje gemaakt met interviews en achtergronden, praktische informatie én links naar de voorstellingen wanneer je nog een (extra) kaartje wilt bemachtigen!
Veel leesplezier en tot ziens op Festival Classique, 9 – 12 juni 2022, Strand Scheveningen.

Line-up #1: strandopera La Traviata

Vanaf nu wordt iedere dinsdag een nieuwe naam bekend gemaakt van de line-up voor Festival Classique 2022 | 9 t/m 12 juni!

LINE-UP #1: Donderdag 9 en vrijdag 10 juni speelt de, door onszelf geproduceerde, strandopera La Traviata op ons festival. Met solisten: Jessey-Joy Spronk (Sopraan, rol Violetta), Denzil Delaere (Tenor, rol Alfredo), Frank Dolphin Wong (Bariton, rol Germont), Hendrik Lebon (Danser, rol butler Violetta). En natuurlijk een groot koor (250!) in samenwerking met Kwekers in de kunst.

Save the dates & kaartverkoop start begin april.